Varumärken

Våra varumärken i bokstavsordning:

Honda, Ryobi, Gardena, Klippo och Blåkläder i vår butik i Nybro

Samtliga av dessa varumärken är välkända och välrenommerade och du finner de i vår butik i Nybro enbart 30km från Kalmar. Är du ute efter en specifik produkt kan du såklart kontakta oss på förhand.

Honda

Honda har ett brett och högkvalitativt utbud på trädgårdsmaskiner. Förutom dessa erbjuder Honda även driftsäkra elgeneratorer och vattenpumpar.

Ryobi

Ryobi är välkända inom elverktyg och i deras sortiment återfinns allt mellan multiverktyg till dyckertpistol och vinkelslip. De är heltäckande inom elverktyg och vi kan stoltsera med att erbjuda Ryobi i vår butik.

Gardena

Gardena är ett etablerat varumärke inom trädgårdsredskap både för hemmabruk och för professionellt bruk. De mest kända produkterna är förmodligen deras slangvagnar och slangkopplingar men de erbjuder det mesta inom trädgårdsredskap.

Klippo

Klippo som grundades i Malmö 1954 är mest kända för sitt sortiment av gräsklippare som är karakteristiskt röda och gula. Klippo tillverkade Europas första rotorgräsklippare på 50-talet och står för kvalitet, säkerhet och pålitlighet.

Blåkläder

Blåkläder är mest kända för sina kvalitativa arbetskläder vars målsättning är att utveckla produkter som bidrar till en säkrare, enklare och bekvämare vardag för sina kunder.
Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller besök oss i vår butik i Nybro!