Om Maskinaffären

Välkommen till Maskinaffären i Nybro, en av de mest välsorterade butiker i sydöstra Sverige. Vi erbjuder produkter inom följande produktkategorier; Industri & Verktyg, Skog & Trädgård, Cykel & Fritid samt Verkstad för bland annat ATV, trädgårds- och skogsprodukter samt släpvagnar.

Företaget startade 1999 av Niklas Andersson och Hans Rosenlund som valde att satsa i småländska Nybro. Företaget fick snabbt ryktet om sig att ha en bra service och ett brett sortiment av kvalitetsprodukter. 2003 fick man agenturen för Husqvarna, vilket utvecklade företaget med nya produkter, specialutbildade medarbetare och en ny butikslayout.

2011 flyttade företaget till helt nya lokaler som anpassades och moderniserades. Idag är butiken en föregångare inom branschen och har också utvecklat samarbeten med många kända partners/varumärken.

2013 blir också Maskinaffären i Nybro Årets Företagare inom Nybro kommun och får ta emot ett ståtligt pris på Kristallgalan i Nybro från Företagarna. Ett bra kvitto på personalens engagemang och kompetens.

Kontinuerliga utbildningar och kurser utbildar och stärker vår personal. Vi ska alltid kunna erbjuda största möjliga service och kompetens till våra kunder. Hos oss är alltid Du som kund viktigast och alltid i fokus.